Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Maternity

Followers

Wednesday, March 14, 2012

Tefal and Corelle Dinnerset, sape berminat? Murah sajee

Dalam duk bising potpet potpet lupa nak promo barang baru kat fb shop...

Sekarang kami jual dinnerset corelle. Ada set 16, 20 dan 76. Price from rm270-rm980.
Kedua, ada offer tefal fry pan 26 cm for only rm70 incl shipping. Then ada tefal bistro red lacquered 3 piece pan set rm180 inclusive shipping jugekkk. So kalau berminat buleh tengok n order di fb shop i.

Btw, corelle n tefal aku beli di outlet ye dan bukan kedai biasa yg offer retail price.

Cepat cepat order sebab aku nak gi amik stok agak jauh jugak lah. So once in a month aku akan pegi amik stok. Tak kuasa mak nak g amik every week! Mak kan peminat tegar carboots skrg! ~______~

No comments: