Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Maternity

Followers

Friday, February 22, 2013

Corelle & KitchenAid Stand Mixer :)

Supplier dah kasi green light boleh buka pre order Corelle & KitchenAid Stand Mixer.

Boleh tengok sini tau Corelle & KitchenAid

Untuk Corelle sape beli more than 2 dapat diskaun tambahan

Note for KitchenAid: Sale sehingga 28/2/2013 sahaja. Boleh bayar 2x.

Dalam folder tu semua KitchenAid Artisan 5qt. RM1650 sahaja. 

Tapi sebab perbezaan voltage power di US dan Malaysia makanya supplier pesan sila la beli transformer di Malaysia. Murah saje katanya...

Tenkiuuuu

XoXo


5 comments:

Sue said...

Farah, mcmana akak nak tahu harganya ys

Sue said...

Farah, dah tau. Hihihi. Btw mug tu made in usa ker made in japan?

~Mami Little Hero~ said...

Mug tu x silap made in china sbb tu x de warranty. Sometimes supplier ckp dr japan pun ada. Buy more than 1 dpt diskaun :)

ladydaisy said...

u,kitchen aid tu leh order lagi tak?

~Mami Little Hero~ said...

Dah tutup order la u..